Спільний ланч з приматами: у Харківському екопарку з'явилася нова опція

Придбану їстівну посилку потрібно відразу ж відправити по кормовому рукаву у вольєр, а потім милуватися, як мавпи дегустують презент

На Харківщині в Фельдман Екопарку з'явилася можливість розділити ланч з шимпанзе і орангутангами. Їх тепер можна пригостити ласощами зі спеціального магазинчика поруч з вольєром.

"Це - відмінна можливість зробити приємну і добру справу: проявити турботу і навчити цього особистим прикладом своїх дітей", - розповіли в прес-службі соціально-гуманітарного мультикомплексу.

Магазинчик з мавпячими частуваннями відкрився поруч з вольєром для людиноподібних приматів - навпроти Театру дітей і тварин. Там можна придбати все, що потрібно мавпам. Підібрати збалансоване меню допоможуть зоокіпери-консультанти.

Придбану їстівну посилку потрібно відразу ж відправити по кормовому рукаву у вольєр, а потім милуватися, як мавпи дегустують презент. У цей час можна замовити собі каву чи морозиво там же в магазинчику.

Відзначається, що шимпанзе і орангутангів рекомендується пригощати з 11.00 до 13.00. Так як мавпи повинні дотримувати правильного режиму харчування.

В екопарку також розповіли, що скоро з'явиться можливість погодувати і інших приматів. Як і раніше, при вході до мультикомплексу можна купити овочеві ласощі, щоб побалувати віслюків і мешканців контактного дворика.

Раніше ми писали, що в Харківському зоопарку червонокнижні гривасті барани дали потомство.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися