У Харкові та області знову обмінюватимуть лампи на енергоощадні: хто може отримати

Харківська область у посиленому режимі готується до опалювального сезону

Стан підготовки об’єктів критичної інфраструктури до проходження нового опалювального сезону обговорили під час апаратної наради 26 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив, що у зв’язку з високою імовірністю ворожих обстрілів регіон готується до зими в посиленому режимі.

"Щоденно маємо перевіряти відповідність графіків виконання робіт на підстанціях та мережах НЕК "Укренерго", адже це питання перебуває на контролі Офісу Президента. Окрім того, необхідно посилити роботу щодо обміну ламп розжарювання на нові енергоощадні через відділення "Укрпошти". Наразі ця урядова програма працює для юридичних осіб, тому важливо долучати до неї освітні та медичні заклади", – зазначив Олег Синєгубов.

Перший заступник директора Департаменту ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА Едуард Яровой повідомив, що теплове господарство технічно підготовлено на 94,4%, водопровідно-каналізаційне – на 95,1%, житловий фонд – на 95,2%, у соціальній сфері – на 96,6%.

"Робота з підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства області знаходиться на завершальному етапі. На випадок припинення електропостачання для безперебійного надання житлово-комунальних послуг споживачам підприємства забезпечено 585 генераторами", – сказав Едуард Яровой.

Крім того, він додав, що триває облаштування модульних котелень в Ізюмі. Вони працюватимуть замість зруйнованої центральної котельні міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.

Скандал на Харківщині: мешканці поскаржилися на посадовців лікарні

У вересні до Державної екологічної інспекції в Харківській області надійшло звернення громадян, щодо пошкодження дерев на території Сахновщинської центральної лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію екоінспекції.

Інспектором відділу державного екологічного нагляду (контролю) лісів та рослинного світу здійснено виїзд до Сахновщинської селищної ради та проведено обстеження територій за адресою Тарасів шлях, 67, смт Сахновщина (Сахновщинська центральна лікарня).

Обстеженням встановлено факт пошкодження дерев до ступеня припинення росту, допущений посадовою особою міської лікарні. Що було винній особі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися