У Каразінському університеті запустили флешмоб: долучитися можуть усі

Скажіть «дякую» — долучіться до флешмобу

Каразінський віддячує захисникам і захисницям, які боронять нашу країну і тому запрошує каразінську спільноту й усіх небайдужих громадян долучитися до флешмобу "Дякую військовим". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Умови флешмобу:

• Зробіть фото з написом "дякую" на аркуші

• До 28 вересня надішліть фото на пошту [email protected] або в Messenger.

ХНУ Каразина

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.

Скандал на Харківщині: мешканці поскаржилися на посадовців лікарні

У вересні до Державної екологічної інспекції в Харківській області надійшло звернення громадян, щодо пошкодження дерев на території Сахновщинської центральної лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію екоінспекції.

Інспектором відділу державного екологічного нагляду (контролю) лісів та рослинного світу здійснено виїзд до Сахновщинської селищної ради та проведено обстеження територій за адресою Тарасів шлях, 67, смт Сахновщина (Сахновщинська центральна лікарня).

Обстеженням встановлено факт пошкодження дерев до ступеня припинення росту, допущений посадовою особою міської лікарні. Що було винній особі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися