У Харкові прикрасили муралом стіну газорегуляторного пункту

Мурал символізує Харків та квітучу Україну

Харківські газовики завершили реконструкцію одного з газорегуляторних пунктів у Немишлянському районі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж харківської міської філії "Газмереж".

Фахівці компанії замінили застаріле обладнання на сучасне європейське, змонтували систему, яка буде стабільно регулювати тиск в газових мережах для споживачів району. Повна реконструкція газорегуляторного пункту охопила не тільки внутрішнє устаткування, а й саму будівлю: її було відреставровано.  

Також будівля пункту стала полотном для нового муралу. Спільними зусиллями газовиків та студентів Харківської державної академії дизайну та мистецтв було розроблено ідею зобразити на стінах регуляторного пункту Харків та уквітчану маками дівчину, що символізує вільну Україну.  

"Стріт-арт на цій будівлі стане частиною культурного надбання нашого міста та висловлюватиме нашу любов до Харкова та України, особливо в ці складні часи, та буде тішити око харків'ян яскравими барвами!", - зазначили у "Газмережах".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про прохання жителям Харківської області щодо споживання газу. Жителів Чугуєва та Кочетка просять зменшити споживання газу 26 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.  За інформацією Харківської філії "Газмережі", 26 вересня 2023 року з 10:00 до 18:00 будуть проводитись ремонтні роботи на складових ГРС “Чугуїв-2”, в зоні дії якої знаходиться м. Чугуїв та смт Кочеток. “Для можливості виконання зазначених робіт без припинення газопостачання до населення звертаються з проханням в зазначений час максимально зменшити споживання природного газу”, - наголосили у міській раді.



Джерело: https://t.me/khm_grmu/63
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися