У Харкові за добу відновили три вулиці

Також ще на низці вулиць міста була нанесена розмітка

Бригади комунального підприємства "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерними службами міста на Ново-Баварському проспекті, вулиці Свинаренка, у провулку Титаренківському.

Також комунальники нанесли дорожню розмітку на проспекті Героїв Харкова, вулиці Холодногірській, вулиці Вернадського, проспекті Гагаріна та інших. Сьогодні, 29 вересня, на дорогах міста працюють 178 одиниць спецтехніки та 180 дорожніх робітників. За попередню добу було вивезено 116 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ.

Працівники КП "Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації" промили ділянки зливостоків на вулиці Людвіга Свободи.

Також комунальники відремонтували дощоприймальні та оглядові колодязі на вул. Гвардійців-Широнінців, вул. Сергія Грицевця, вул. Георгія Тарасенка, вул. Чоботарській, вул. Сумській та пр. Гагаріна. Крім того, вони наводять лад на схилах берегів водойм міста та очищають водну гладь.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремон п'яти вулиць у Харкові. Бригади комунального підприємства "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерними службами міста у провулку Орському, на вулиці Космічній, Бурсацькому узвозі, вулиці Сумській та вулиці Культури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міськради. Також вони нанесли дорожню розмітку на ділянці проїжджої частини на проспекті Героїв Харкова та вулиці Олега Громадського. Сьогодні, 25 вересня, на дорогах міста працюють 170 робітників та 158 одиниць дорожньої техніки. За попередні три доби було вивезено 250 куб. м змету та 11 куб. м ТПВ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися