Харків’яни відгукнулися на звернення адміністрації Центрального парку

Мешканці наповнили шафу з книжками у парку, яку напередодні обікрали невідомі

У Центральному парку знову показали шафи для буккросингу – проте вони сьогодні повні. Це сталося завдяки тому, що небайдужі мешканці міста відгукнулися на повідомлення адміністрації парку про крадіжки книжок, повідомляють "Коментарі. Харків".

Сьогодні шафи поповнилися новими книжками, які принесли харків’яни та гості міста, а також – дитячими книжками, які надало видавництво "Ранок".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв. Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін. В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.

Вандалізм у Харкові – активісти закликали розібратися СБУ

Мурал у Харкові вандали замальовують вже вдруге

Віршем Єсєніна про "братовбивчу" війну пошкодили патріотичний мурал на вулиці Єсеніна у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Активісти зазначають, що винний має бути покараний, а мурал все одно відновлять. "Але тут є робота для СБУ. Бо це неадекватно, коли таке відбувається у місті, яке пережило стільки", – підкреслюють в "Деколонізації".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися