Харкову передали спеціальні майстерні – кому вони стануть у нагоді

Харківський гарнізон ДСНС поповнився 2 пересувними автотранспортними майстернями

Минулого тижня 10 автомайстерень для ДСНС України передала Всеукраїнська аграрна рада та його високість Принц Людвіг Баварський, з яких 2 було передано до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Автомайстерні обладнані усіма необхідними інструментами для того, щоб оперативно ремонтувати техніку рятувальників, яка щодня виконує завдання з гуманітарного розмінування, порятунку людей під час різних надзвичайних ситуацій.

Завдяки цим пересувним автотранспортним майстерням бійці матимуть можливість оперативніше відремонтувати і поставити у стрій свою пожежно-рятувальну техніку. Обладнання дозволяє виконувати ремонтні роботи, навіть, у польових умовах. А відтак оперативно-тактичні можливості підрозділів ДСНС значно зростуть, що дозволить швидше та продуктивніше виконувати всі поставлені перед ними завдання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вандалізм у Харкові – активісти закликали розібратися СБУ

Мурал у Харкові вандали замальовують вже вдруге

Віршем Єсєніна про "братовбивчу" війну пошкодили патріотичний мурал на вулиці Єсеніна у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Активісти зазначають, що винний має бути покараний, а мурал все одно відновлять. "Але тут є робота для СБУ. Бо це неадекватно, коли таке відбувається у місті, яке пережило стільки", – підкреслюють в "Деколонізації".

Три роки ув’язнення: ухилянт з Близнюківщини отримав вирок суду

Прокурори довели, що у травні 2022 року 46-річний мешканець с. Семенівка Близнюківської територіальної громади пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби. У червні цього року чоловік отримав повістку для прибуття до другого відділу Лозівського РТЦК та СП для відправлення до військової частини.

Проте чоловік свій обов’язок не виконав та не прибув до другого відділу Лозівського РТЦК та СП. Чому призовник не з’явився за повісткою – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися