У Харкові звернулися до мешканців будинків: що сталося

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» просить водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, щоб уникнути ДТП

Робітники підприємства проходять додаткову теоретичну підготовку з подальшим складанням іспитів зі знання Правил дорожнього руху України, але іноді через недбалість автолюбителів, які залишають машини в не відведених для цього місцях і не дотримуються ПДР, можуть статися дорожньо-транспортні пригоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Директор КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" Олексій Артикуленко попросив харків'ян відповідально ставитися до паркування автомобілів, не перегороджувати проїзд до контейнерів для збирання побутових відходів та в'їзди у двори.

"На нашому підприємстві працюють водії з багаторічним стажем, які мають достатній рівень підготовки з урахуванням специфіки роботи. Інакше й не може бути, враховуючи, за кермом якого багатотонного спецтранспорту вони працюють. Тільки шляхом усвідомленого підходу та дотримання ПДР можливо знизити кількість ДТП та їхніх наслідків", - наголосив Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 52 цивільних людей, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.

"Головне, щоб працювало ППО", – Ігор Терехов про опалювальний сезон у Харкові

Опалювальний сезону у місті Харкові стартує, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Про це 6 жовтня в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Сьогоднішні обстріли - ще один доказ того, що проходити зиму буде дуже важко. Але, я впевнений, що ми витримаємо всі навантаження, бо дуже серйозно готувалися до опалювального сезону. "Харківські теплові мережі" переклали 220 км магістральних трубопроводів, підготували котельні, ТЕЦ. Особливу увагу приділили їх захисту.  Головне, щоб працювало наше ППО, щоб ми зберегли те, що побудували за цей проміжок часу. Опалювальний сезон розпочнемо, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Харків до цього готовий", - повідомив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися