У громаді на Харківщині відновили важливий проїзд

У Балаклійській громаді відновили міст в одному з старостинських округів

Внаслідок бойових дій та окупації військами російської федерації було зруйновано автомобільний міст в одному з старостинських округів Балаклійської громади.

На сьогоднішній день фахівцями Державної спеціальної служби транспорту роботи з відбудови даного мосту завершено. Відновлена його частина становить: ширина - 7 м, довжина - 12 м.  Зі в'їздами загальна довжина мосту - 30 м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

"Новий міст дозволить значно спростити сполучення між селами та містом Балаклія, що у свою чергу полегшить отримання медичних та освітніх послуг, придбання продуктів та товарів першої необхідності в магазинах, а також виконання виробничих обов’язків аграрними компаніями при обробці земель та ведені іншої господарчої діяльності", – зазначили у військовій адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Головне, щоб працювало ППО", – Ігор Терехов про опалювальний сезон у Харкові

Опалювальний сезону у місті Харкові стартує, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Про це 6 жовтня в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Сьогоднішні обстріли - ще один доказ того, що проходити зиму буде дуже важко. Але, я впевнений, що ми витримаємо всі навантаження, бо дуже серйозно готувалися до опалювального сезону. "Харківські теплові мережі" переклали 220 км магістральних трубопроводів, підготували котельні, ТЕЦ. Особливу увагу приділили їх захисту.  Головне, щоб працювало наше ППО, щоб ми зберегли те, що побудували за цей проміжок часу. Опалювальний сезон розпочнемо, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. Харків до цього готовий", - повідомив Ігор Терехов.

З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 52 цивільних людей, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися