Деякі поїзди з Харкова змінять свої маршрути – подробиці

Рейси з Харкова змінять маршрути

Укрзалізниця продовжує проведення ремонтних робіт на дільниці Надвірна — Делятин та Микуличин — Ворохта до кінця листопада та, відповідно, змінює маршрут курсування низки поїздів у певні дати місяця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Завершення цих робіт напередодні входу в зимовий період перевезень дозволить залізничникам забезпечити якість перевезень пасажирів у напрямку гір.

Це торкнеться наступних харківських рейсів:

поїзд №15/16 Харків — Ясіня курсуватиме до Івано-Франківська 6, 8, 12, 14, 20, 22, 26, 28 листопада, та з Івано-Франківська до Харкова 7, 9, 13, 15, 21, 23, 27 та 29 листопада.

Що стосується інших рейсів – дивіться за посиланням.

Укрзалізниця просить пасажирів зважати на ці зміни при плануванні своїх поїздок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області проводиться евакуація – вона діє далеко не на всіх

У Куп’янську залишаються ще близько 4 тисяч жителів, повідомив голова ХОВА

Ворог щоденно обстрілює наближені до фронту населені пункти Куп'янщини, тому продовжується евакуація звідти цивільного населення. Уже вивезено 1186 людей, в тому числі 238 дітей. Ще близько 2 тис. виїхали самостійно. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Як розміщують переселенців з Харківщини та яку допомогу надають – читайте за посиланням.

Також начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що до настання холодів росіяни прагнуть максимально просунутися до Куп’янська. Чи вдасться це росіянам – читайте за посиланням.

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету.

Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". До чого у студентів буде доступ після верифікації – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися