Харківський аеропорт буде працювати за новими правилами

Відтепер супроводжувати пасажирів в терміналі не можна, а тих, хто без маски, в аеропорт "Харків" просто не пустять

У зв'язку з відкриттям повітряного простору аеропорт "Харків" з сьогоднішнього дня почне працювати за новими правилами. У прес-службі кажуть, що посилений режим запровадили з метою не допустити подальше поширення коронавірусу.

Так, відтепер на вході в термінал у пасажирів будуть вимірювати температуру, а тих, у кого немає масок, не пустять. Супроводжувати можна тільки дітей і пасажирів, які потребують допомоги. Крім того, пасажирів просять витримувати соціальну дистанцію в 1,5 метра, не створювати черг в аеропорту, а також під час посадки на рейс і в салоні літака.

У прес-службі кажуть, що і в терміналі, і в автобусах, які доставляють пасажирів до літака, проводиться регулярне прибирання з дезінфікуючими засобами. У зонах скупчення пасажирів нанесли спеціальну розмітку, яка допоможе дотримуватися дистанції. А зони реєстрації та гейти обладнані додатковими захисними екранами. Придбати додаткові маски можна на першому поверсі терміналу (кафе "Pilgrim"), а також у залах вильоту.

Нагадаємо, вже сьогодні о 22:05 компанія WINDROSE Airlines здійснить перший рейс "Київ - Харків", а завтра в 7:40 з місцевого аеропорту літак відправиться в столицю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися