Що робиться у Новобаварському районі Харкова

У районі Харкова проводять перекладку ділянки магістралі

Цього року бригади аварійно-відновлювальних служб водопровідних мереж Новобаварського району КП "Харківводоканал" переклали понад 2 км трубопроводів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив начальник районної служби Євген Сальков, зараз ремонтники перекладають 120 м технічно зношеної ділянки магістралі діаметром 160 мм на вул. Власенка.

"Цей трубопровід обслуговує район близько 50 років і за цей час у деяких місцях став несправним, внаслідок чого часто траплялися аварії. Перед тим як розпочати комплексні заходи, які також передбачають встановлення нової запірної арматури та гідрантів, ми повністю забезпечили мікрорайон водопостачанням", - наголосив Євген Сальков.

Він повідомив, що з початку року в районі ліквідували 505 аварійних ситуацій на водоводах, капітально відремонтували 513 оглядових колодязів і впорядкували 193 водорозбірні колонки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду: активісти називають це гомофобією

Представники ЛГБТ+ спільноти називають таке ставлення влади – гомофобією

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду на вулицях. Про це активісти повідомили на своїй сторінці у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"На честь ХарківПрайду 2023 ми створили серію візуальних робіт в співпраці з українськими художницями, яку хотіли розмістити на бордах міста", – зазначили активісти. Чому ці роботи так і не опинилися на бордах та яка ситуація зі справою зараз – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися