У Харкові ліквідували складну аварію: що з водою у містян

Було пошкоджено водопровід, що забезпечує водою велику кількість харків’ян

З початку року бригади КП "Харківводоканал" ліквідували 266 аварій на водопровідних мережах у Немишлянському районі. Також вони капітально відремонтували 260 оглядових колодязів і впорядкували 100 водорозбірних колонок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив сьогодні, 7 листопада начальник районної служби Павло Гладков, напередодні ремонтники ліквідували складну аварію на водоводі діаметром 600 мм на вул. Олімпійській.

"Цей трубопровід забезпечує водою велику кількість харків'ян, тож працювали без відключення водопостачання та оперативно усунули пошкодження. Паралельно займалися технічним обслуговуванням пожежних гідрантів. Сьогодні почали відновлювальні роботи на ділянках водоводів на проспекті Петра Григоренка", - повідомив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський: окупанти нарощують зусилля, щоб захопити висоти на Куп’янському напрямку

На ділянці Ягідне - Куп'янськ-Вузловий противник зазнав значних втрат, зупинив активні дії і наразі проводить перегрупування. Про це повідомив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформують "Коментарі. Харків".

"Силами 6 загальновійськової та 1 танкової армій противник продовжує вести наступальні дії в районі Куп'янського лісу, Першотравневого та Орлянського. Нарощує зусилля із захоплення панівних висот, оволодіння Синьківки та створення сприятливих умов для захоплення Куп'янська", – зазначає генерал.

У Харкові виявили сказ: куди звертатися за допомогою

У перший день листопада саме у місті Харків зареєстровано випадок сказу у безпритульної собаки (останній раз реєструвався в  середині 2021 року). Діагноз підтверджено Харківським філіалом "Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи".

Від безпритульної собаки, яку було відловлено працівниками КП "Центр поводження з тваринами" у Роганському житловому масиві (вул. Зубарєва) постраждало 2 особи, яких направлено на антирабічне лікування. Епідрозслідування випадку триває.

Також, на території Харківської області випадки сказу реєструвались у таких містах: Лозова (у Лозівському районі епізоотія сказу триває з минулого року), Ізюм та Чугуїв.

Де можна отримати всю необхідну допомогу в таких випадках – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися