Носії коронавірусу в Харківській області: COVID-19 вражає молодих (карта)

Найчастіше на Харківщині заражаються коронавірусом люди середнього віку, але не набагато менше і молоді

В ХОДА розповіли про те, хто в Харківській області інфікований коронавірусом і якого вони віку. Згідно зі статистичними даними, найчастіше інфікуються люди середнього віку (від 41 до 60 років). Однак не набагато менше і молоді: 408 людей захворіло у віці від 21 до 40 років. Ще 415 осіб підхопили вірус у віці від 61 до 80 років. Рідше хворіють діти і юні харків'яни, а також пенсіонери, яким уже за 80.

Зазначимо, що за минулу добу виявили ще 55 випадків коронавірусу, причому 38 з них - в Харкові. На даний момент, за інформацією ХОДА, в лікарнях перебуває 294 людини, ще 561 - на самоізоляції. Що ж стосується летальних випадків, на даний момент їх 66. В останню добу померло 4 людини, серед яких 60-річний харків'янин, 63-х і 91-річні харків'янки, а також 64-річний чоловік з Люботина.

picture

Нагадаємо, Харківська область опинилася в зоні ризику і не готова до пом'якшення карантину через те, що тут розпочався активний епідпроцес коронавірусу. Про це сьогодні заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися