Ажіотаж на південній залізниці: в Харківській області додали десятки електричок (список)

Із Харкова поїзди вирушать в мерефянському, золочівському та інших напрямках

З 24 червня по Харківській області почнуть курсувати ще 23 електрички. Як повідомила прес-секретар регіонального відділення "Південна залізниця" "Укрзалізниці" Ірина Гаманенко, поїзди вирушать в мерефянському, золочівському та інших напрямках. Про це пише KHARKIV Today.

"Додалися ті напрямки, по яким був попит: мереф'янський, золочівський, там цілий перелік. Тому що це більше йде до свят, люди їдуть на дачі. Це - не другий етап виходу з карантину для залізниці. Це саме поїзди, які були для першого етапу", - пояснила Ірина Гаманенко.

Пасажирів просять дотримуватися маскового режиму в поїздах.

"Ми рекомендуємо, у нас є інформаційне табло, робляться оголошення, зауваження. І в разі, якщо виникають які-небудь питання, викликаємо поліцію. Люди не реагують, не хочуть одягати. Поки бачать контролера або квиткового касира - в масці, а потім просто знімають. Тому це все залежить від пасажира", - зазначила прес-секретар регіональної філії "Південна залізниця" Укрзалізниці".

Нагадаємо, Харківська область опинилася в зоні ризику і не готова до пом'якшення карантину через те, що тут розпочався активний епідпроцес коронавірусу.  Про це  заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися