«Воїни світла» Харківщини отримали значну допомогу: подробиці

«Харківобленерго» отримало від USAID два автопідйомники

В рамках надання технічної допомоги AT "Харківобленерго" отримало від USAID Проєкт енергетичної безпеки спецтехніку: дві автовишки з висотою підйому 18 та 32 метри, побудовані на базі шасі Iveco. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ.

"Ми вдячні Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) за передану технічну допомогу, яка надасть можливість замінити пошкоджену внаслідок бойових дій спецтехніку підприємства. Це сприятиме більш швидкому та ефективному ремонту електромереж Харківської області", - зазначили у товаристві.

Вказані автовишки вже передано до структурних підрозділів АТ "Харківобленерго": Харківського та Лозівського високовольтних районів електричних мереж.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова відповів на обурення українців, військові підтримали

Ігор Терехов відповів на "скандальну" статтю видання Forbes, яке опублікувало видатки бюджетів обласних центрів України на благоустрій та оборону країни. В цьому рейтингу Харків опинився на передостанньому місці за кількістю виділених коштів на ЗСУ.

Мер Харкова повідомив, що за час повномасштабної російської агресії з бюджету Харкова було виділено 825 мільйонів гривень на забезпечення оборони та безпеки міста. У 2023-му – 474 мільйони гривень.

"Усі бригади, які зверталися за підтримкою до Харкова, отримали цю підтримку. Жодній військовій частині ми не відмовили.

Крім цього, практично всі комунальні підприємства міста системно і безоплатно надають необхідну допомогу армії та іншим структурам, задіяним у захисті нашої країни та її населення", – підкреслив Ігор Терехов.

Хто з військових підтримав мера Харкова, та на що ще витрачають гроші з бюджету – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися