У Центральному парку показали, яким був фонтан до реконструкції (ФОТО)

Можна було милуватися грою води та світла

У Центральному парку Харкова опублікували світлини фонтану до реконструкції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центрального парку Харкова.

“Ще до реконструкції наш фонтан мав такий вигляд. Можна було милуватися грою води та світла. Але пробігти крізь струмені або погратися просто посеред водяних бризок не вдалося б”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Екопарку Харкова надають притулок птахам з різних куточків Харківської області, які не змогли вирушити зимувати у теплі краї. 

“Майже кожного дня на лінію Доброго дому Фельдман Екопарк приходять повідомлення про перелітних птахів, частіше – лебедів, які не змогли вирушити зимувати у теплі краї. Тож притулок на зиму водоплавні пернаті з різних куточків Харківщини знаходять у нас на Лебединому озері, маючи корм та догляд фахівців. Тут сусідять представники різних видів, серед яких – лебеді, гуси, качки, навіть кури є водоплавні. Ось така галаслива та неспокійна компанія оживляє зимовий пейзаж на Лебединому озері”, - йдеться у повідомленні Екопарку.

Раніше розповідали, якою буде погода у Харкові та області цього тижня. 

У середу, 6 грудня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5 - 10 м/с. Температура повітря: вночі 3 - 8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла. У четвер, 7 грудня, очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі прогнозується місцями невеликий сніг. Вдень також невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 9 - 14 м/с. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Детальніше про погоду читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/park_ua/1350
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися