У реанімації харківської лікарні, де лікують пацієнтів з коронавірусом, немає лікаря

У відділення Харківського обласного диспансеру радіаційного захисту перевезли "важкого" пацієнта, якого, за словами самих медиків, тут нікому лікувати

У відділенні інтенсивної терапії Харківського обласного диспансеру радіаційного захисту, куди з інфекціонки практично з боєм доставили 73-річного пацієнта-чорнобильця з коронавірусом, немає штатного анестезіолога. Про це пише "Суспільне" з посиланням на анестезіолога з обласної інфекційної лікарні Віту Скорик.

За інформацією медика, пацієнт перебуває у дуже важкому стані і йому життєво необхідні респіраторна підтримка та інфузія. За словами Скорик, вона тимчасово чергує в чорнобильській лікарні, тому що тут лікувати чоловіка нікому, а кинути його вона не може.

Нагадаємо, після бійок біля Харківського обласного диспансеру радіаційного в медустанові розгорівся новий скандал. За словами директора диспансеру Ірини Пирогової, звільнилося ще кілька медиків, і тільки 16 чоловік згодні лікувати інфікованих коронавірусом пацієнтів. Керівник каже, що масові звільнення почалися тиждень тому, коли диспансер вирішили відкрити для хворих COVID.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися