Ялинки, продукти, солодощі та будматеріали: яку допомогу надіслали громадам Харківщини

Для мешканців Дергачівської громади надіслали великі вантажі гуманітарної допомоги

Жителі Дергачівської громади на Харківщині отримують продуктові набори, подарунки до новорічних та різдвяних свят, будматеріали для відновлення житла та багато іншого. Про гуманітарну допомогу, яку надсилають міжнародні донори та волонтери громаді повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформують "Коментарі. Харків".

Так, Харківська доброчинна фундація "Вікно допомоги" надала будівельні матеріали, інструменти та господарське приладдя, а саме генератор, гідробар'єр, фанеру, бруси, цвяхи, поліетиленову плівку, ножівки по дереву, універсальні ножі, відра, вогнегасник, павербанки, каністри, стільці, харчові ємності, термочайники, спальні мішки та матраци для мешканців Козачолопанського старостинського округу, які постраждали внаслідок російських обстрілів.

Волонтерська організація "Я врятований", World Food Program та Samaritan’s Purse надіслали 8300 продуктових наборів для жителів старостинських округів та міста Дергачі.

Некомерційний фонд World Central Kitchen надав 2000 продуктових наборів для мешканців Токарівського, Проходівського та Козачолопанського старостинських округів.

ТОВ "Сахарок" в особі керівника Надії Сасіної та Раміла Мамедова передав солодощі до новорічних свят для дітей Дергачівщини.

Американська міжнародна організація "Global Empowerment Mission" в особі засновника Майкла Каппоні, директора представництва організації в Україні Андрія Негрича, представників фонду Артема Левитаса та Володимира Потравного надали 1440 сімейних продуктових наборів для жителів Дергачів.

Мальтійська Служба Допомоги передали 100 сімейних продуктових наборів для представників вразливих груп населення, які проживають у Слатиному та Козачій Лопані.

Благодійний фонд "Мирне Небо Харкова" надали паливні брикети для 8 малозабезпечених родин з дітьми, які проживають у населених пунктах старостинських округів.

Володимир Коробка та Євген Коробка привезли ялинки для дитячих будинків сімейного типу та малозабезпечених родин громади.

Громадське формування "Капеланський патруль" та волонтерська організація "Frontline" допомогли зимовим одягом для 70 дітей зі Слатинського старостинського округу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харків та область насувається циклон: куди дзвонити у разі проблем на дорогах чи зі світлом

Дорожники попереджають про погіршення погодних умов

Черговий циклон, за даними синоптиків, заходить на Харківщину з південно-західної частини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Дорожники переходять на посилений режим роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам.

На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди дзвонити  у разі виникнення проблем на дорозі або з електромережами – читайте за посиланням.

У Харківській області ввели карантин: що відомо

В одній з громад на Харківщині запровадили карантинні обмеження. Причиною стала смертельна хвороба, якою захворіла тварина. Що саме трапилося та де ввели обмеження – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися