Що робиться зі світлом у Харківській області (ОНОВЛЕНО)

У Харківській області через погоду без світла лишилися тисячі родин

Внаслідок негоди у Харківській області без напруги – 3,7 тисячі клієнтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міненерго.

"Відновлено електропостачання 11 абонентам. Наразі триває огляд мереж у трьох громадах області, які були обстріляні цієї доби", – зазначили у міністерстві.

Крім того, у Міненерго повідомили, що застосування планових відключень побутових споживачів не передбачається. Ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована.

ОНОВЛЕНО о 13:44: Енергетики усувають наслідки негоди на Харківщині

Фахівці АТ "Харківобленерго" працюють над відновленням електропостачання у восьми населених пунктах Харківської області, які були частково знеструмлені через снігопад. Зокрема, відключення зафіксовані на територіях обслуговування Близнюківського, Балаклійського, Барвінківського та Ізюмського районів електричних мереж. Всього без світла - 3740 споживачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області продовжує вирувати снігова та "крижана" погода. Дорожники працюють у  посиленому режимі роботи, аби не допустити ускладнень у русі транспорту автошляхами області. Особливу увагу буде приділено магістралям із високою інтенсивністю руху, транспортним розв’язкам та небезпечним ділянкам. На мережі доріг державного значення в Харківській області покриття буде оброблятися протиожеледними матеріалами, щоб запобігти утворенню ожеледиці.

Куди телефонувати у разі виникнення проблем на дорогах чи зі світлом, де знайти майданчики для відстоювання транспорту – читайте за посиланням.

У Харківському університеті попрощалися з заслуженим професором

6 грудня 2023 року пішов з життя доктор філософських наук, професор, заслужений професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Олександрович Мамалуй. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

Про життєвий та науковий шлях заслуженого професора – читайте за посиланням.

Вранці у Харкові сталася трагедія у ліфті (ФОТО)

Сьогодні рано вранці сталася трагедія у одній із багатоповерхівок Харкова. Під час ліквідації однієї з пожеж у Харкові, виявлено тіло загиблої людини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Подія трапилась о 05:24 12 грудня у житловому 9-типоверховому будинку на вул. Сергія Грицевця. Горів ліфт у ліфтовій шахті. Тіло людини знаходилось всередині палаючого ліфту. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися