У Харкові до людей з підозрою на коронавірус будуть приїжджати на спеціальних авто (фото)

У Харкові створили 18 бригад у складі медичного працівника і водія, які на нових "Рено" будуть оперативно виїжджати на всі підозри на COVID-19

До харків'ян з підозрою на коронавірус медики, які роблять тести, будуть приїжджати на нових, технічно підготовлених авто. Як повідомили в міськраді, поки таких авто 10 - по одному на вісім районів міста і два для дорослої та дитячої поліклінік Московського району, так як цей район найбільший. Автомобілі марковані, а між водієм і заднім рядом сидінь є антибактеріальна перегородка.

Всього в Харкові створили 18 таких бригад у складі медичного працівника і водія, які на "Рено" будуть оперативно виїжджати на всі  підозри на COVID-19.

"Приїжджає бригада, робить забори, кладе матеріал у пробірку і відвозить його в обласний лабораторний центр, де є всі тести. У залежності від отриманого результату буде прийматися рішення про подальше лікування людини. Якщо у пацієнта легка форма - буде лікуватися в амбулаторних умовах, а якщо є виражені клінічні прояви – задишка, інтоксикація, висока температура і т. д., то пропонується госпіталізація в інфекційну лікарню", - пояснюють у міськраді.


Нагадаємо, у зв'язку з тим, що коронавірус в Харкові і не збирається йти на спад, правоохоронці посилили контроль за дотриманням карантину. Працівники поліції спільно з представниками ДСНС і чиновниками вирушили в профілактичний рейд в парку відпочинку "Акважур".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися