Автобус замість метро: як зміниться рух транспорту у Харкові

На вихідних у Харкові відбудуться зміни у роботі громадського транспорту, зокрема, метрополітену

У суботу, 23 грудня, рух поїздів Олексіївської лінією метрополітену буде тимчасово виконуватися від станції "Олексіївська" до станції "Метробудівників" і у зворотньому напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Станцію метро "Перемога" з технічних причин буде тимчасово зачинено для обслуговування пасажирів.

Про відновлення роботи станції "Перемога" буде повідомлено додатково.

У зв 'язку з закриттям для обслуговування пасажирiв станцi'i "Перемога" з 18:30 години до 21:30 години 23 грудня буде організована тимчасова робота автобусного маршруту загального користування №2 "Пр. Перемоги (розворотне коло тролейбуса) - ст. м. "Олексiївська" з наступним шляхом руху:

пр. Перемоги (розворотне коло тролейбуса) - пр. Перемоги -  пр. Людвiга Свободи - ст. м. "Олексiївська".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені люди почали помічати воду: чи є підтоплення

У Харківському метрополітені пасажири почали помічати воду. За прикладом Київського метро, харків’яни почали хвилюватися, що це може буди підтопленням і станції метро можуть зачинити. Журналіст "Коментарі. Харків" звернулася за коментарем до пресслужби комунального підприємства "Харківський метрополітен", де пояснили, що це не підтоплення, а капель.

Чи є загроза затоплення метро у Харкові – читайте за посиланням.

Кількість штурмів збільшилася на Харківщині: обстановка станом на ранок

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали: Синьківка, Петропавлівка Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області ворог, за підтримки авіації, 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Чи вдалося це – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися