Харківський суд відсторонив прокурора від процесу над Нелею Штепой - адвокат

У Харкові від судового процесу у справі колишнього мера Слов'янська усунули ще одного представника державного обвинувачення

У Харкові від судового процесу у справі колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи усунули ще одного представника державного обвинувачення Ірину Кадигроб.

Про це пише Depo.Харків з посиланням на одного з адвокатів Штепи Олександра Шадріна.

Захисник впевнений, що відсторонення Кадигроб, яка з самого початку підтримувала державне обвинувачення, невмотивоване.

"Він (прокурор - ред.) приніс знову постанову про зміну групи прокурорів, в якій Кравченко і Кадигроб вже немає. Без пояснення причин. По Кравченко ми знаємо, була інформація в пресі, що її звільнили, за Кадигроб взагалі невідомо, чому її відсторонили від участі у цій справі. Тому ми вважаємо, що це є втручанням у діяльність прокуратури, таке рішення невмотивоване", - зазначив Шадрін.

Він зазначив, що зараз в процесі державне обвинувачення буде вести нова група прокурорів. Зокрема, прокурор Кальницький, який 7 липня ще тільки буде проходити заключний етап атестації працівників прокуратури. Шадрін зазначив, що захист Штепи відправило клопотання про відвід прокурора, однак задоволене воно не було.

Наступне засідання Орджонікідзевського райсуду Харкова по справі Штепи призначено на 20 липня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 23 червня відсторонили від посади суддю Дзержинського районного суду Харкова Ірину Грищенко, яку підозрюють в отриманні 4 тис. доларів хабара.




Активист

21 січня 2021, 14:25

Чем больше на Штепу будут вешать ярлыков и обвинений тем больше она приобретет поддерживающих ее в Славянске авторитет и тем больший в Славянске будет терять и так маленький авторитет украинская власть.Это больше напоминает фильм"Гладиатор".Ну а конец фильма думаю многие помнят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися