У Харкові проводитимуть оперні виступи під відкритим небом

В академічному театрі опери та балету запевнили, що всі карантинні норми були дотримані

Харківський національний театр опери та балету розпочинає новий 145-й театральний сезон. Для глядачів на відкритому літньому майданчику за будівлею ХНАТОБА проведуть концерт оперних виконавців.

Харків'яни зможуть подивитися оперні виступи 10 липня о 19:00. Купити квитки можна в касі театру (вулиця, Сумська, 25) або на сайті internet-bilet ціною в 50 і 100 гривень. Виступи проходитимуть до кінця літа.

Солісти театру разом з великим академічним симфонічним оркестром виконають уривки з найвідоміших оперних постановок: аріозо Мазепи з опери "Мазепа" Петра Чайковського, арію Хозе, "Хабанера", куплети тореодора з опери "Кармен" Жоржа Бізе і багато іншого.

На літньому майданчику знаходиться природний амфітеатр і сцена в центрі. Глядачі зможуть розташуватися на зелених схилах. Передбачені окремі зони для курців і місця підвищеної комфортності (крісла-мішки, лавочки зі столиками). Можна буде скористатися фуд-зоною і туалетами.

У театрі розповіли, що всі санітарні правила і вимоги були враховані. Місця в залі для глядачів розташовані на дистанції в 1,5 метра, кожен глядач зобов'язаний бути в масці, по ділянці розташовані антисептики, на вході всі повинні пройти температурний скринінг.

Нагадаємо, що сьогодні у Харкові львівська художниця презентує нову серію картин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися