У Харкові з'явиться новий масштабний стріт-арт з міськими мотивами (фото)

Новий стріт-арт розташований біля станції метро "Проспект Гагаріна"

У Харкові біля центру створюють новий мурал з міськими пам'ятками. Про це повідомляє видання VGorode.

На величезному графіті будуть зображені Дзеркальний струмінь, Держпром, пам'ятник "Ніка на кулі", набережна, Історичний музей, Південний вокзал.

Новий стріт-арт розташований біля станції метро "Проспект Гагаріна". Раніше на його місці був мурал, присвячений Лева Ландау.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові за одну ніч намалювали нове патріотичне графіті. Напис "Україна понад усе" з'явилася сьогодні вранці на Харківській набережній. За відомостями видання, голова харківського відділення партії "Національний Корпус" Костянтин Немічев підтвердив, що графіті зробили представники Нацкорпуса. За його словами, понад 20 осіб малювали графіті на протязі всієї ночі. Довжина нового графіті досягає більше 50 метрів.

Примітно, що патріотична напис розміщується навпроти колишнього офісу партії "Опозиційна платформа – За життя".

Нагадаємо, Харківський національний театр опери та балету ім.Лисенко відновлює свою роботу після карантину. Відзначається, що ХНАТОБ починає показ вистав і збірні концерти з 4 липня. Квитки вже можна придбати в касах театру. У театрі уточнили, що будуть діяти карантинні обмеження згідно з постановою уряду і розпорядженням головного санітарного лікаря: соціальна дистанція (1,5 м), 5 кв. м на людину, температурний скринінг, масковий режим і т. д. Відомо, що вистави будуть йти на камерній сцені, яка розташована в фойє театру на другому ярусі з боку вулиці Римарській, а також - на літньому майданчику.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися