У самому центрі Харкова відкривають літній майданчик під час карантину

Будуть дотримані всі запобіжні заходи

З п'ятниці, 10 липня, на території Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Н. В. Лисенка відкрилася літня площадка. Про це повідомляє прес-служба харківської мерії.

У відомстві пишуть, що місце відкрилося з дотриманням всіх карантинних заходів. У ХНАТОБі розповіли, що першим концертом сезону стане "Гала Опера", в який увійде музика з найвідоміших опер.

"При цьому будуть дотримані всі заходи, включаючи дистанцію між місцями до 1,5 м. Відвідування майданчика глядачами можливо тільки при наявності захисних масок і після вимірювання температури", - розповіли організатори.

Вони додали, що виступи під відкритим небом заплановані в театрі до кінця літа: опери будуть виконуватися у супроводі оркестру, а балетні постановки пройдуть під фонограму.

Нагадаємо, станом на 11 липня в Харкові почали працювати кінотеатри. Але, розважальні заклади тепер будуть приймати відвідувачів до 23:00.Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла таке рішення ввечері, 10 липня, на позачерговому засіданні. Повідомляється, що подібні заходи пов'язані з погіршенням епідемічної ситуації в місті. Зокрема, з 2 по 8 липня в Харкові коронавірусом заразився 271 чоловік, а це 87,4% від загального числа зафіксованих випадків у регіоні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися