Дніпровський ВНЗ отримає понад мільйон гривень від "Харківських тепломереж"

"ХТС" з минулого літа не виплачували гроші співробітникам академії будівництва та архітектури Анатолія Титюка за їх роботу

Суд зобов'язав "Харківські теплові мережі" заплатити понад мільйон гривень за несплату послуг Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Анатолія Титюка. Про це стало відомо з єдиного державного реєстру судових рішень.

Як встановили слідчі, за контрактом співробітники ВНЗ повинні були перевірити технічний стан димових труб і скласти звіт для "ХТМ", але грошей за роботу вони, так і не отримали.

Суд повністю задовольнив позов академії та зобов'язав "ХТМ" заплатити гроші. На думку суду, всі акти наданих послуг були належним чином оформлені виконавцем і підписані без зауважень замовником і є необхідною юридичною підставою для їх повної оплати. Однак "ХТМ" не сплатив послуги в повному обсязі, у зв'язку з чим утворився борг у розмірі 904 тисяч гривень.

За словами начальника науково-дослідної частини Академії Анатолія Титюка, ВНЗ до подачі позову до суду, намагався мирно врегулювати питання і кілька місяців писав "Тепломережам". Але у відповідь академія отримала тільки різні відмовки в листах.

Також він зазначив, що гроші "ХТМ" ще не відправили, але та апеляцію теж не подавали.

Нагадаємо, працівники Харківського метро вийшли на платформу з вимогою погасити борг із зарплати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися