Рівень довіри Юлії Світличної в 10 разів перевищує рейтинг Кучера

Якби проводилися вибори голів обласних державних адміністрацій, то 43% активного електорату проголосували б за Юлію Світличну

Рейтинг народного депутата Юлії Світличної в 10 разів більше, ніж у чинного губернатора Харківської області Олексія Кучера. Про це йдеться у соціологічному дослідженні групи "Рейтинг".

Група проводила свій опитування під назвою "Суспільно-політичні настрої мешканців Харківської області" з 4 по 12 липня. За його результатами відомо, що якби проводилися вибори голів обласних державних адміністрацій, то 43% активного електорату проголосували б за Юлію Світличну. При цьому Олексія Кучера підтримало б лише 4,6% жителів регіону.

picture

За типом населених пунктів, за Світличну виступають 40% жителів селищ Харківської області, 38% жителів Харкова і 45% - в інших типах населених пунктів. Чинного главу ХОДА підтримали б 4% жителів сіл, 5% мешканців міста та 6% - в інших типах населених пунктів.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Юлія Світлична вважає, що український парламент не справляється зі своїми обов'язками. Вона переконана, що сьогодні не тільки Кабмін, і Верховна Рада України потребують перезавантаження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися