У пріорітеті влади зовсім не ті проблеми, які турбують звичайних людей, - Світлична

Нардеп Юлія Світлична закцентувала увагу на невідповідності дій влади реальним потребам українців

Звичайних українців турбує питання, чому на сьогодні у влади в пріоритеті питання грального бізнесу, незрозуміла для людей адміністративна реформа та ліквідація районів, в той час як людей турбують зовсім інші проблеми. Про це розповіла народний депутат Юлія Світлична за підсумками візиту до Валківського району Харківщини.

"Люди вдячні, що не підтримала ці закони!, - підкреслює Світлична на своїй сторінці у Facebook. - Зараз людей турбують зовсім інші проблеми. Про це і говорили. Про низькі зарплати, про високі тарифи, про недієвість влади у медичній сфері та про відсутність роботи. Єдина можливість розв'язувати всі проблеми - це відновлювати власне виробництво, підтримувати підприємців і створювати робочі місця, щоб наша країна не перетворювалася на експортера трудових ресурсів. Люди повністю підтримують таку нашу політику".

За словами нардепа, саме ці питання повинні бути на порядку денному, а не маніпуляції з кількістю районів та проблеми грального бізнесу.

Нагадаємо, раніше нардеп Юлія Світлична підкреслила, що не буде підтримувати законопроект, який не має для країни та суспільства користі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися