У харківському аеропорту продовжують відновлювати рейси

Здійснювати перельоти буде авіакомпанія Wizz Air

З Харкова полетять літаки у два італійські міста - Венецію і Мілан. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Харків".

Здійснювати перельоти буде авіакомпанія Wizz Air. Зокрема, перший літак в Мілан полетить 26 жовтня 2020 року і буде літати два рази в тиждень, а у Венецію рейси почнуться з 30 березня і теж будуть відбуватися два рази в тиждень.

В цілому, лоукост збирається запустити 17 маршрутів в міста в Італії з п'яти аеропортів України - Києва, Харкова, Львова, Запоріжжя та Одеси.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 18 липня в міжнародному аеропорту "Харків" пасажири, які прилетіли з "червоної зони" зможуть зробити ПЛР-тест на коронавірус. Про це повідомляють на Facebook-сторінці аеровокзалу.
Якщо результат буде негативний, пасажири зможуть раніше закінчити самоізоляцію. Тестування роблять співробітники акредитованої лабораторії медичного центру "МТМ". Протягом 24 годин після забору аналізів лабораторія вносить результат тестування в електронну систему Центру громадського здоров'я України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися