Харківська мерія збирається купити елітний катафалк для потреб свого підприємства

У тендерній документації зазначено, що машина повинна бути новою, на базі автомобіля E-класу

Комунальне підприємство "Ритуал", яке відноситься до Харківської міської ради збирається купити катафалк за ціною 5,1 мільйона гривень у компанії, що належить депутату міської ради Ігорю Ариху. Про це сказано на сайті держзакупівель ProZorro, пише Слідство.інфо.

У тендерній документації зазначено, що катафалк повинен бути новим, на базі автомобіля Є-класу (наприклад, Mercedes E-Class, BMW 5-Series, Audi A6, Volvo V90, Jaguar XF і т. д.) 2020 виготовлення.

У спеціалізованого авто обов'язково повинні бути подушки безпеки для водія і переднього пасажира, бічні подушки безпеки, шторки, система контролю мертвих зон (спеціальні датчики, які попереджають водія про небезпеку з боку так званих "сліпих зон"), камера огляду при русі задом на 360 градусів, автоматичне затемнення для зовнішніх і внутрішніх дзеркал, безключевий вхід і запуск двигуна. Також автомобіль повинен містити підключення мобільного телефону для бездротового з'єднання, електронний клімат-контроль і сигналізацію.

В документах компанії-переможця зазначається, що комунальне підприємство отримає катафалк марки NILSSON моделі V90 3-D на базі автомобіля Volvo V90.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради за 25 млн грн зробить капітальний ремонт мосту по проспекту Льва Ландау на естакаді №1 по вул. Івана Багряного (колишня вул. Профінтерну).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися