Харківського лісника Сису звільнили через «вражаючі» результати перевірки

Прем'єр-міністр України прокоментував звільнення одіозного харківського лісника Віктора Сиси

Звільнення харківського керівника Гутянського лісгоспу Віктора Сиси відбулося в рамках кадрових чисток. У відомстві залишать лише порядних співробітників. Про це у суботу, 8 лютого, на своєму Telegram каналі написав Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, передають "Коментарі. Харків".

Прем’єр повідомив, що зараз у Держлісагентстві відбувається повний аудит діяльності. Галузь "вичищають" від корупціонерів.

Віктора Сису звільнили після перевірки лісгоспу. Її результати в уряді назвали "вражаючими".

"Обсяги незаконних рубок на підприємстві оцінено в 32 млн. державних збитків. Борги підприємства - 30 млн. Фіктивні відомості про ідеальний фінансовий стан та закупівля транспортних засобів без погодження з Держлісагентством", - написав Олексій Гончарук.

Усю інформацію передали правоохоронцям для повноцінного розслідування та притягнення винних до відповідальності.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що наприкінці січня звільнили відомого харківського лісника Віктора Сису, який є фігурантом у кількох кримінальних провадженнях. Його підозрюють у службовій халатності та хабарі детективу НАБУ. За версією слідства, лісник хотів за 100 тисяч доларів закрити кримінальне провадження щодо подій у лісгоспі, яким він керував.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися