Стало відомо, скільки Харківська міськрада витратить на каналізацію на "Барабашово"

Початок аукціону заявлено на 13 серпня, а здати роботи потрібно до 31 грудня 2021 року

Харківська міськрада збирається виділити 11 648 563 гривні на будівництво нової дощової каналізації на "Барабашово". Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Мова йде про ділянку майбутньої дороги через "Барабашово", який починається на перехресті вулиць Мойсеївської та Шевченко і триває до річки. Протяжність системи складе 1035 метрів.

У тендерній документації зазначено, що проєкт передбачає забезпечення надійного відведення стічних вод з нової магістралі загальноміського значення. Серед робіт вказані укладання поліпропіленових труб, які застосовуються для пристрою самопливних мереж під магістральними автошляхами, а також пристрій дощоприймальних та оглядових колодязів.

Початок аукціону заявлено на 13 серпня, а здати роботи потрібно до 31 грудня 2021 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради виставив тендер на послуги з чищення каналізаційних колекторів. Торги оголосили 17 липня, їх вартість становить 12,52 млн грн. Йдеться про послуги з утримання об'єктів зливової каналізації та дощоприймальних колодязів.
Зокрема, планується прочищення каналізаційних колодязів, розчищення вручну решіток дощоприймальних колодязів, прочищення каналізаційних колекторів вручну і з допомогою техніки й так далі. Аукціон має відбутися 23 вересня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися