В Харкові через коронавірус китайських студентів не пускатимуть на заняття

В харківському університеті студенти з Китаю навчатимуться дистанційно

В харківському Національному аерокосмічному університеті імені Жуковського "ХАІ" студентів з Китаю не пускатимуть на пари. Це пов’язано з профілактикою коронавірусу в навчальному закладі. Про це повідомляє прес-служба "ХАІ" у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так, згідно з розпорядженням ректора, факультет з підготовки іноземних громадян університету має реалізувати дистанційні форми навчання для студентів з КНР. Лабораторні та аудиторні заняття, які потребують використання спеціального обладнання, для цих студентів, відстрочать.

Крім того, в "ХАІ" відклали заплановану раніше поїздку українських студентів до Китаю.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківську обласну інфекційну лікарню госпіталізували дев'ять студентів з Китаю. У жодного з пацієнтів коронавірус не виявили. За результатами аналізів у хворих лабораторна аденовірусна інфекція, парагрип, РС-вірус.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області на прикордонному пункті пропуску "Гоптівка" і в аеропорту посилять перевірки у зв'язку з поширенням коронавируса. На Харківщині на протиепідемічні заходи виділили 600 тисяч гривень, з яких 100 тисяч підуть на закупівлю тестових систем діагностики. В області також провели навчання співробітників тих установ, які можуть відвідати люди з небезпечними симптомами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися