Політолог: Під брендом Юлії Світличної почнеться консолідація патріотичного табору в Харкові

Нардеп об'єднує професійних і енергійних людей для майбутнього Харківщини

Активісти "Харківського антикорупційного центру" Ігор Черняк і Дмитро Булах йдуть на місцеві вибори за підтримки народного депутата Юлії Світличної.

"Я завжди з повагою ставлюся до людей з активною позицією, яким небайдуже майбутнє України. Ми не будуємо команду з друзів, кумів, однокласників або зручних людей. Для нас важливі принципові фахівці, які здатні забезпечувати розвиток країни, допомагати людям і тримати слово. Об'єднуємо  сильних! Разом заради майбутнього Харківщини!", - написала в соцмережах Світлична.

Нардеп переконана, що сьогоднішня вкрай важка економічна і управлінська ситуація в нашому регіоні вимагає створення загальної платформи для об'єднання всіх професійних і енергійних людей.

За думкою політолога Антона Аксентьєва, саме під брендом Юлії Світличної почнеться консолідація умовно патріотичного табору.  "Це єдино можливий варіант консолідації - все інше в Харкові придавлюється 85% антирейтингом всеукраїнського вождя партії (аля ЄС, БЮТ) або виглядає зграйкою однопроцентщиків без шансів на проходження (не перераховуватиму, але вони в курсі). Коротше, хоч "політичний важковаговик" - сумнівний комплімент для жінки, але тільки Світлична володіє достатнім ресурсом (починаючи з власної впізнаваності і балансу відносини - соціологія "Рейтингу" вам в допомогу) для створення такої об'єднавчої платформи", - заявив Авксентьєв.

Нагадаємо, на своїй сторінці в Facebook Ігор Черняк написав, що п'ять років намагався припинити "театр одного актора" в Харківській міській раді і досяг деяких істотних результатів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися