Відомий харківський блогер, якій зламали палець, подала приклад молоді

Харківський фітнес блогер Тетяна Коряк сіла в крісло у службі крові

Харківський блогер @korya4Ka днями здала кров у Харківському обласному центрі служби крові. Про це служба повідомила у в Facebook передають "Коментарі. Харків".

"Сьогодні до нас у гості завітала одна із найкращих блогерів України. Ми дуже вдячні Тетяні за її небайдужість та розуміння наскільки її приклад важливий для популяризації безоплатного донорство серед молоді!", - повідомили у харківській службі крові.

Тетяна Коряк, саме так звуть дівчину, називає себе супер вумен та крутою мамасею. З відкритих джерел відомо, що Тетяна  - чемпіонка України з фітнес бікіні, дієтолог та тренер.

У 18 років вона потрапила у автомобільну аварію. Ця подія ледь не зробила дівчину інвалідом. Але саме, щоб стати "на ноги" дівчина пішла у тренажерний зал, зайнялася спортом та зустріла там свого чоловіка.

Тепер блогер мотивує своїх підписників змінюватися в кращий бік та добиватися своєї мети.

Крім того сім’я Тетяни минулого року взяла участь у шоу "Міняю жінку". Випуск виявився досить скандальним, а новий "чоловік" зламав жінці палець.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що  для того, щоб врятувати 50 пташенят хвилястих папуг, 35-річна волонтерка з-під Харкова годувала знайд через чотири години, возила найслабших із собою на роботу і сподівається, що їхні майбутні господарі будуть любити і піклуватися про вихованців не гірше, ніж вона. 



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися