У Харкові не встигають видавати пільгові Е-ticket

У Харкові перенесли старт E-ticket для пільговиків

Пільговики перейдуть на E-ticket у квітні, а не в березні, як це планувалося раніше. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

До початку весни всім видати електронні квитки не встигнуть, картки ще не отримали багато пільговиків. Всього видали близько 390 тисяч пільгових E-ticket. Потрібно видати ще близько 200 тисяч карток. E-ticket видають кожного дня. У мерії кажуть, що роблять все можливе, щоб прискорити цей процес та спростити процедуру отримання карток. 

Наразі електронні карти вже отримали майже всі школярі та студенти. Однак деякі вищі навчальні заклади подали заявки не в повному обсязі, тому процес ще триває. Завершити видачу пільгових електронних Е-ticket планують до 1 квітня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що харків'яни, які мають право пільгового проїзду, мають зареєструватися у Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги.

Для цього необхідно звернутися в управління соціального захисту за місцем проживання. Спеціалістам треба пред’явити паспорт, ідентифікаційний код та документ, який підтвердить право на пільгу. За інформацією міської ради, на облік мають стати ще близько 80 тисяч пільговиків. 

Громадяни пільгових категорій отримають 50 безкоштовних поїздок в метрополітені і 50 поїздок в трамваях і тролейбусах на місяць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися