На Харківщині синоптики зробили метеорологічне попередження

У Харкові та області прогнозують пориви вітру

Сьогодні, 10 лютого, на Харківщині синоптики зробили метеорологічне попередження. Очікують пориви вітру. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

По Харкову та області прогнозують пориви південно - західного вітру, 15 - 20 м/с. На дорогах ожеледиця. Мінлива хмарність. Без опадів. Температура повітря по області від 0 до -5 градусів. У місті – від -2 до -4 градусів.

Столичний синоптик Наталка Діденко повідомила, у Facebook, що "зараз в Україні - суттєві температурні контрасти. Так, на Заході близько нуля і навіть до +2 градусів (на Закарпатті), а на Сході, а також на Запоріжжі і навіть на Херсонщині 12-18 градусів морозу, у Гуляйполі -22 градуси, у Біловодську -20 градусів!".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області розбудили бабака-провісника України - Тимка III. Так, за прикметами, якщо бабак не побачить своєї тіні, значить, зима скоро закінчиться, і весна буде ранньою. Якщо ж бабаку вдається побачити свою тінь, то нас чекає ще 6 тижнів зими. Цього року Тимка навіщував ранню весну.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися