В харківському зоопарку хочуть побудувати туалет майже за 17 мільйонів гривень

У Харкові триває реконструкція зоопарку: на черзі будівництво туалету майже за 17 мільйонів

Харківський зоопарк надумав побудувати туалет вартість якого втричі перевищує гроші, які віддали за відомий туалет у харківському парку Горького. Про це "Коментарі. Харків" дізналися на сайті публічних закупівель Prozorro.

Туалет планують будувати в зоні "Світ узбережжя". Згідно з технічним завданням будівля туалету має 2 поверхи та прямокутну форму. Його розмір - 24,70х8,64 метрів.

На першому поверсі планують розташувати жіночий та чоловічий туалети, на другому -  технічне приміщення тераріуму. Крім того на першому поверсі має бути перехід в експозиційний павільйон "Тераріум".

Завершити всі роботи і поставити матеріали виконавець має до 31 грудня 2021 року. Однак, поки бажаючих побудувати туалет не знайшлося. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій сьогодні, 10 лютого. Очікувана вартість проекту -  16 780 760 гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харківський громадський туалет в парку Горького, вартістю понад п'ять мільйонів, переміг на всеукраїнському конкурсі туалетів. Його визнали найкращим відразу в двох категоріях – "Інклюзивний туалет" і "Громадські вбиральні".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися