У Харкові назріває скандал: новий заступник Кучера засвітився на фото з червоним прапором

На світлині заступник голови Харківської ОДА Євгеній Грицьков позує поруч з червоним Прапором Перемоги і Михайлом Добкіним

Новий заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Грицьков був помічений з червоним радянським прапором. Разом з ним він сфотографувався поряд з одіозним колишнім губернатором Харківщини Михайлом Добкіним.

Світлина зроблена 9 травня 2018 року на тлі Рейхстагу. Саме тоді колишній очільник Харківщини разом з однодумцями вирушив до Берліна. 

Михайло Добкін виклав у соцмережі фото із забороненою в Україні георгіївською стрічкою на грудях та з Прапором Перемоги. Світлини були також зроблені біля підніжжя пам'ятника Воїну-визволителю. Там разом з одіозним політиком і "засвітився" нинішній заступник нинішнього губернатора (на фото він стоїть по центру).

picture

Фото:inforesist.оrg

Євгенія Грицькова призначили заступником Кучера 31 січня 2020 року. Слід зазначити, що згідно з даними Центральної виборчої комісії, у 2015 році він балотувався від "Опозиційного блоку" до Харківської обласної ради. Проте так і не пройшов.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові триває декомунізація. На черзі - погруддя Жукову. Міністерство культури молоді та спорту України відмовилося визнавати його пам’ятником. Тепер активісти збираються "демонтувати те, чого за законом не має бути".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися