Стало відомо, хто очолив Харківську обласний та міський виборчкоми

Всі територіальні виборчі комісії зобов'язані організувати перші засідання не пізніше, ніж на другий день після дня створення

Всі територіальні виборчі комісії зобов'язані організувати перші засідання не пізніше, ніж на другий день після дня створення.

У Харківській міській і Харківській обласній територіальних виборчих комісіях пройшли перші засідання. Про це повідомили в громадській мережі "Опора".

За даними громадської мережі, члени комісій присягнули та приступили до виконання своїх обов'язків. Всі територіальні виборчі комісії, які утворили 10 серпня, зобов'язані організувати перші засідання не пізніше, ніж на другий день після дня створення.

Головою Харківської обласної виборчої комісії стала Валерія Копоруліна, член партії "Слуга Народу". Заступником голови комісії призначили Інну Нурмагомедову (Європейська Солідарність). Секретарем цієї комісії став Владислав Токарев (Голос).

До складу комісії входять 15 членів. По два представника є у партій "Опозиційна платформа - За Життя", ВО "Батьківщина", "За майбутнє", і по одному від партій "Молодіжна партія України", "Суспільство і закон", "Партія українського народу", "Європейська солідарність", "Єдина країна", "Солідарність жінок України", "Голос", "Слуга народу", "Зелена планета".

На перше засідання прийшли 12 з 18 членів ТВК, включаючи всіх представників керівного складу. Кворум для проведення засідання відбувся і члени ТВК прийняли присягу.

Були відсутні представники політичних партій: "Молодіжна партія України" (Євгенія Власовець), "Суспільство і закон" (Василь Лесюк), "Єдина країна" (Дмитро Рудяченко), "Партія українського народу" (Марина Малишева), "Зелена планета" (Софія Савченко) і "Опозиційна платформа - За Життя" (Євген Пархоменко).

Режим роботи комісії: з 9:00 до 18:00, перерва з 13 до 14 годин.

picture

Головою Харківської міської ТВК стала Ольга Мозгова (Голос). Заступником стала Анна Теплова (ВО "Батьківщина"), секретарем - Ніна Салтикова (Слуга народу). На засіданні були 15 з 18 членів комісії. Ніхто не відмовився від прийняття присяги і кворум відбувся.

Було відсутнє троє і вони так і не вийшли на зв'язок. Як і в ситуації з обласною виборчою комісією, йдеться про представників непарламентських партій: Катерині Гріговой (Віче, Наталі Малюк (Всеукраїнське об'єднання "Громадський контроль") і Владислава Носова (Національно-демократичне об'єднання "Україна").

Графік роботи: з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00, в суботу з 10:00 до 13:00.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк балотуватиметься на пост Харківського міського голови за підтримки народного депутата України Юлії Світличної.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися