У Харкові заборонили рух по одному з проспектів

Їздити по Салтівці не можна буде від вул. Гвардійців-Широнінців до Салтівського шосе

У Харкові на один день, сьогодні, 15 серпня, закрили проїзд по проспекту Ювілейний, який знаходиться в Салтівському районі. Про це повідомляє диспетчерська служба.

"Рух транспорту по пр. Ювілейному, на ділянці від вул. Гвардійців-Широнінців до Салтівського шосе, закрито сьогодні, 15 серпня, c 09:00 до 20:00 ", - йдеться в повідомленні комунальників.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові біля ринку "Барабашово" на два місяці заборонять проїзд. За даними відомства з 8:00 31 липня до 18:00 30 вересня заборонять рух транспорту по вулиці Арктичної - ділянку від вулиці Шевченка до вулиці Борисівської.
Об'їзд організовано по прилеглих вулицях - Шевченко, Мойсеївської і іншим. Проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових і адміністративних будівель, які знаходяться в цьому районі, забезпечать.
Нагадаємо, в Харкові заборонять рух транспорту по Бєлгородському спуску від вул. Шевченко до пров. Синельникова. У відомстві додали, що заборона почне діяти з 8:00 10 серпня до 17:00 10 вересня. Закриття руху в Департаменті пояснили заміною ділянки теплотраси.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися