У Харкові відкрили "Музей підкуп" виборців під час виборів (відео)

На виставці "купівлі голосів" представлені сувеніри. Харчові продукти й навіть список послуг, що пропонували виборцям за їх голос

У Харкові громадський рух "Чесно" відкрило незвичайну виставку. Про це повідомляє ТСН

У службі новин розповіли, що за два місяці до виборів в місті вирішили показати речі, за які кандидати намагалися купити голоси виборців за всю історію незалежності України. На експозиції представлено близько сотні експонатів. Там можна побачити шкільні щоденники з портретами політиків, партійну символіку на олівцях, безкоштовні продуктові набори, гречку і молитовники із зображеннями політиків. Є навіть листівки з пропозицією випрати одяг даром.

Організатори заявили, що виставку влаштували, щоб нагадати людям про відповідальність під час виборчої кампанії.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові та області відбулися зміни в складах територіальних виборчих комісій (ТВК). В обласній ТВК змінили двох членів. "Молодіжна партія України" поміняла Євгену Власовець на Валерія Шилова. Минулого року Шилов був головою окружної виборчої комісії №174 від ВО "Батьківщина".
Партія "Єдина країна" поміняла Дмитра Рудяченко на Олександра Тутова. У 2015 році Тутов був членом обласної виборчої комісії від партії "Об'єднання "Самопоміч".
У Харківській міській ТВК партія "Віче" замінила Катерину Грігову на Мирославу Бежко. У останньої багатий досвід участі в передвиборчих кампаніях. Вона була членом окружних комісій від Юлії Тимошенко на виборах Президента України у 2010 році, у 2014 році була членом окружної виборчої комісії під час президентських перегонів від Василя Сушка, а минулого року була довіреною особою кандидата Іллі Ківи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися