У центрі Харкова поліпшать парковку майже за мільйон гривень

Парковання будуть покращувати на семи вулицях центру міста, одній площі і біля річки

У Харкові фахівці Харківського національного університету міського господарства імені Бекетова розробляють систему поліпшення стоянки в центрі міста. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр" з посиланням на "Прозорро".

У ХАЦ відзначають, що мова йде про вулиці Шевченка, Клочківській, Новгородської, Динамівській, Сумській, Весніна, Матюшенко, площі Першого Травня та місця біля річки Харків. З тендером вартість робіт складе 915 тисяч гривень.

Також чиновники чекають рекомендації по паркуванню автомобілів в центральній частині Харкова, а ще поради, на яких вулицях організувати односторонній рух, де паркувати авто біля тротуару і як реконструювати транспортну мережу. На торгах в університету Бекетова був тільки один конкурент - ТОВ "Віасістемпро".


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, фірма, 40% якої володіє новий архітектор Харківської області Антон Коротовскіх, фігурує в кримінальній справі про підробку документів на нерухомість. За інформацією ресурсу, в справі йдеться про те, що протягом 2017-2018 років зловмисники нелегально оформляли право власності на кілька десятків будівель і приміщень. Слідчі вважають, що підроблену технічну документацію виготовляла компанія "Атріум".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися