"Це найбільш професійна команда", - блок Світличної поповнила ще один депутат Харківської міськради

Олена Горошко після закінчення каденції в Харківській міськраді вирішила приєднатися до команди Юлії Світличної

Депутат Харківської міськради заявила про свій намір приєднатися до блоку Юлії Світличної після закінчення її терміну служби як народного обранця. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook

Горошко зазначила, що пробула на посаді депутата міської ради майже п'ять років, її каденція закінчується і подякувала своїм виборцям за те, що в неї повірили.

Вона додала, що їй не було соромно за жодне зі своїх голосувань. Зараз вона вирішила для себе, що далі піде разом з Юлією Світличної та її командою, як близькому їй за духом. Разом вони зможуть зробити місто краще.

"Я зрозуміла, що таке проектний менеджмент, робота в команді і як працювати взагалі на громаду. І найцінніше - це ті люди, заради яких ти працюєш. Хочу сказати, що я прийняла для себе рішення приєднатися до команди Юлії Олександрівни Світличної "Блок Світличної "Разом"" як найбільш професійною та близькою мені за поглядами команді та разом йти на вибори щоб зробити наше місто і життя в ньому краще. Разом ми переможемо", - написала Олена Горошко.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк балотуватиметься на пост Харківського міського голови за підтримки народного депутата України Юлії Світличної.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися