Кандидат в мери Ігор Черняк заявив, що є інша сторона "успішного Харкова"

Антикорупціонер хоче на законодавчому рівні заборонити будь-яку участь бюджетників в акціях міськради

Кандидат в мери Харкова та антикорупціонер Ігор Черняк хоче заборонити бюджетникам займатися тим, чим вони не повинні. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook

Черняк відзначив, що є інша сторона "успішного Харкова".

"Мова йде про фактично повне безправ'я тих, кого в народі називають "бюджетниками" - перш за все, вчителів шкіл та вихователів дитячих садків. Ні для кого не секрет, що саме їх міська влада системно привертає для вирішення тих чи інших "непрофільних" завдань. Рознести продуктові набори? Розклеїти листівки? Роздати агітаційну продукцію? Виступити масовкою на заході, який "за підтримки" і "під патронатом"? На все це і на багато іншого спускають рознарядки зверху ", - пише Черняк

Кандидат в мери зазначив, що поряд з низькою зарплатою такі дії вбивають престиж професії. На його думку, вчителі та вихователі - це "не гвинтики системи, що не агітатори, які не розклеювачі оголошень і аж ніяк не розносники продуктових наборів".

Черняк запропонував боротися з такою ситуацією на законодавчому рівні.

"І перший крок до цього - це прямий і документально закріплена заборона на залучення вчителів і вихователів до виконання будь-яких" невластивих "їх професії функцій. Так, ми будемо про це говорити в ході нашої кампанії. Так, ми будемо цього добиватися в міськраді. Так, давно пора згадати про гідність і повагу до професії вчителя! " - написав він у себе в Facebook.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, кандидат в мери Харкова, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк заявив, що в Харкові відсутня підтримка підприємців в умовах епідемії коронавірусу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися