Зеленський не чув про Харківський онкоцентр, який Кучер зарахував до "Великого будівництва" (відео)

Будівництво онкоцентру губернатор Харківщини зарахував до проєкту президента "Велике будівництво"

Заморожене губернатором Харківської області Олексієм Кучером будівництво онкоцентру, нібито подане в "Велике будівництво", стало відкриттям для Володимира Зеленського. Офіс президента опублікував у Facebook відео, де Зеленський говорить, що не чув про цей проєкт.

Перше питання від ЗМІ Зеленському стосувалося онкоцентру і того факту, що його будівництво зараз заморозили. Президент сказав, що раніше не чув про центр взагалі.

"Нічого не чув про стан онкологічного центру", - відповів Зеленський.

При цьому Олексій Кучер запевняв, що будівництво онкоцентру під контролем і глава держави в курсі про стан справ.

Більш того, об'єкт зарахували до програми "Велике будівництво", введеної Зеленським. Однак будівництво сучасного лікарняного комплексу для хворих на рак почала ще Юлія Світлична. Тоді ще не було подібної державної програми.

На запитання Володимира Зеленського, якого року цей проєкт, Олексій Кучер відповів, що 2018 го.

Крім того, 2 вересня, президент України Володимир Зеленський відвідав нову школу в Пісочині та ознайомився з тим, як вона обладнана. Також глава держави відповів на запитання журналістів.

"Харківська область згідно зі здачею всіх доріг і об'єктів випереджає більшість областей на сьогодні", - зазначив президент і додав, що хотів побачити дитячий сад зі школою в Пісочині з сучасною технікою.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, будівництво дитячого садка - школи в Пісочині почалося ще тоді, коли губернатором була Юлія Світлична (нині - нардеп від 179 округу). Саме ці об'єкти, куди планується приїзд Зеленського, були готові в середньому на 90% ще до їх включення в програму "Велике будівництво". Зокрема, дитсадок в Пісочині на 1 січня 2020 року було готовий на 95%, дитсадок в Південному на 1 січня 2020 року було готовий на 85%, ФОК в Дергачах на 1 січня 2020 року було готовий на 85%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися