У самому центрі Харкова можуть з'явитися нові пішохідні переходи

Городянам незручно переходити дорогу від Держпрому

У Харкові жителі міста просять зробити пішохідний перехід на площі Свободи, від Держпрому до скверу в центрі площі. Петиція з'явилася на сайті мерії.

Городяни просять зробити пішохідний перехід від двох арок Держпрому до самого скверу на площі Свободи в центрі Харкова.

"Після відкриття чудового фонтану на площі Свободи відсутність пішохідного переходу-зебри від Держпрому до скверу стало особливо небезпечно. Адже тепер там як би головний вхід в парк. Причому переходи потрібні від обох арок Держпрому", - йдеться в тексті.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, харківська влада в апеляційному порядку оскаржили судове рішення про вільний доступ громадян на сесії міської ради.
Нагадаємо, 6 років тому в Харкові почалася боротьба небайдужих харків'ян за вільний доступ до сесій міськради. У лютому цього року ХАЦ перемогли міськраду в суді та отримали право вільного доступу громадян на пленарні засідання сесій міськради.
"Після такої очікуваної нашої перемоги, міськрада подала апеляцію. Тому зараз нам потрібна ваша підтримка! Засідання в апеляції відбудеться, завтра, 8 вересня, о 14.00, у Другому апеляційному адмін. суді (площа Театральна, 1). Зал №5. Головуючий суддя - Григоров А.М.", - звернулися до харків'ян антикорупціонери.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися