Харківські депутати звернуться до Прем’єр-міністра

Стало відомо, які питання депутати розглядатимуть на черговій сесії міськради Харкова

26 лютого відбудеться тридцять третя сесія Харківської міської ради VII скликання. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі міськради.

Початок сесії анонсували на 10.00. У порядку денному - 76 питань і традиційне - "Різне".

Зокрема депутати планують внести зміни до бюджету Харкова на 2020 рік, до Програми економічного та соціального розвитку міста та генерального плану Харкова.

Також у порядку денному є питання щодо внесення змін до Положення про організацію та проведення ярмарків у Харкові, низка питань, пов’язаних з будівництвом Харківського метрополітену та проведенням інвестиційного конкурсу з метою розбудови транспортної інфраструктури  міста та розвитку міського електротранспорту.

Серед анонсованих питань у порядку денному є питання щодо впорядкування найменувань об’єктів топоніміки та перейменування і щодо звернення міськради до Прем’єр-міністра України.

Крім того депутати розглянуть низку земельних питань. Зокрема, щодо передачі у власність та надання в оренду громадянам земельних ділянок, про продаж земельних ділянок юридичним та фізичним особам, щодо проведення інвентаризації земель тощо.

Також планується внести зміни до кошторисів витрат у програмах розвитку електронного урядування в діяльності міської ради, у сфері соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, розвитку культури, фізичної культури та спорту, гендерної та сімейної політики і т.д.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Харківська міськрада оскаржить рішення суду про допуск активістів на сесії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися