У Харківській міськраді почали давати обіцянки щодо початку опалювального сезону

"Харківські теплові мережі" практично готові до опалювального сезону

У Харківській міськраді почали запевняти, що опалювальний сезон в місті розпочнеться вчасно. Про це розповіли в пресслужбі Харківської міськради з посиланням на засідання Всеукраїнського антикризового енергетичного штабу, яке відбулося 18 вересня в режимі відеоконференції.

Заступник мера з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко впевнений, що Харків готовий до пуску тепла та безперебійної подачі гарячої води в осінньо-зимовий період.

"Комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" на сьогодні практично готове до опалювального сезону. Закінчуються перекладки магістралей. Житлові будинки на цей час здані на 98%. Наше завдання зараз - довести до ладу території, де проводилися ремонтні роботи, упорядкувати їх. І в жовтні харків'яни отримають тепло", - запевнив він.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові з 7849 житлових будинків комунальної форми власності до нового опалювального сезону підготовлено 99%. Про це повідомили в пресслужбі міськради.
Відзначається, що підготовка до зими ЖК, ЖБК та ОСББ знаходиться на рівні 70%: з 766 будинків приймати тепло готові 536. Водночас відомче житло готується до опалювального сезону не так успішно. Також повідомляється, що зараз спеціалізовані комунальні підприємства готують до зими техніку, заготовляють пісок і сіль для посипання прибудинкових територій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися